Кількісні методи в гідрології - Фесюк, Василь Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Рекомендовано студентам 5 курсу спеціальності Е4 Науки про Землю (ОПП Гідрологія)
Keywords: Кількісні методи в гідрології; 001.89(075.8)