Система підготовки вчителя географії в Польщі - Мандрик, Ірина Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Розглянуто особливості підготовки вчителів географії у польських закладах вищої освііти
Keywords: вчитель географії; Польща; 378:91(438)70