Сучасний стан та перспективи розвитку приладобудування в Україні - Матвійчук, Іванна Олегівна; Matviichuk, Ivanna O. (Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського, 2015)
Досліджено сучасний стан та перспективи розвитку приладобудування в умовах нестабільного розвитку економіки України. Проаналізовано основні показники діяльності та виявлено проблеми, з якими стикаються приладобудівні підприємства, що уповільнюють їх розвиток, та окреслено можливі перспективи розвитку приладобудування країни. The article explores the modern state and prospects of development of instrument-making industry in an unstable economy of Ukraine. The activity of instrument-making industry was analyzed, the development trends of instrument-making were defined; some problems which the instrument-making enterprises face and which slow down their development process were assessed and probable prospective of country’s instrumentmaking development were defined.
Modern state and prospects of development of instrument-making industry in Ukraine
Keywords: приладобудування; інноваційна активність; зовнішня торгівля; індекс цін; instrument-making industry; modern state; trends; products; innovative activity; foreign trade; price index