English for final exam - Гусак, Людмила Євгенівна; Яцишин, Наталія Пилипівна; Husak, Liudmyla Ye.; Yatsyshyn, Nataliia P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Навчально-методичні матеріали для підготовки до комплексного іспиту з дисциплін спеціалізації призначені для студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки здобувачів ОКР “Бакалавр” галузі знань «Освіта» спеціальності «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта» денної та заочної форми навчання. Видання містить кваліфікаційні вимоги до державного іспиту, добірку необхідного граматичного матеріалу, лексичний, стилістичний мінімум для вивчення та підготовки до комплексного іспиту. Підібрано тексти для читання та автентичні наукові статті для реферування, які допоможуть у підготовці до бесіди на професійно-орієнтовану тематику. Навчально-методичні матеріали можуть використовуватися студентами І-ІV курсів соціально-гуманітарного профілю, філологічних спеціальностей на заняттях з практики англійської мови, викладачами та вчителями шкіл.