Аналіз результатів залучення учнів спеціальної медичної групи до фізичної активності в основній школі з використанням різних способів реалізації диференційованого підходу - Мазур, Валерій; Мисів, Володимир; Mazur, Valeriy; Mysiv, Vladimir (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
Із використанням загальнонаукових методів розглянули результати використання запропонованих заходів із залучення учнів спеціальної медичної групи до фізичної активності під час навчання в основній школі. Одержані дані підтвердили вже наявні результати, сприяли поглибленню знань щодо організаційно-методичних положень використання диференційованого підходу у покращенні показників фізичного стану підлітків, а також дали змогу одержати абсолютно нові дані, пов’язані з умовами ефективного розв’язання завдання із залучення учнів спеціальної медичної групи до систематичної фізичної активності в різних формах під час навчання в основній школі. With the use of scientific methods results of the proposed measures were reviewed to attract students of special medical group to physical activity during learning in the elementary school. The data confirmed the existing results and helped to deep knowledge on organizational and methodical positions using a differentiated approach in improving the performance of the physical condition of adolescents, and allowed to obtain a completely new data about the conditions of effectiveness of solving problem to attract students of special medical group to systematic physical activity in various forms while studying at primary school.
Analysis of Results the Involvement of Students of Special Medical Group Physical Activity in the Elementary School Using Different Ways to Implement a Differentiated Approach
Keywords: підлітки; спеціальна медична група; фізичний стан; диференційований підхід; соматотип; вид захворювання; adolescents; a special medical group; physical condition; a differentiated approach; somatotype; type of disease