Економічний потенціал регіонів України - Потапова, Алла Геннадіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У підручнику проаналізовано і систематизовано наукові підходи до вивчення економічного потенціалу, його просторової організації, основні положення щодо визначення наукових категорій та понять. Детально досліджено особливості формування та використання економічного потенціалу в регіональному вимірах. Розкрито наукові засади його використання. Рекомендовано студентам географічних факультетів вищих навчальних закладів.
Keywords: економічний потенціал; трудовий потенціал; виробничий потенціал; природно-ресурсний потенціал; фінансовий потенціал; науковий поренціал; регіон; Україна; 911.3:332.1(477)(072)