Вибірка у соціологічному дослідженні - Любчук, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації укладені відповідно до діючої силабуса з навчальної дисципліни «Вибірка у соціологічному дослідженні» для студентів спеціальності «Соціологія» вищих навчальних закладів. Методичні рекомендації містять короткий опис пропонованих для розгляду тем, завдання для проведення лабораторних занять, завдання з елементами дослідницької роботи, питання для самостійної роботи, глосарій, список літератури. Основна мета методичних рекомендацій – організація самостійної роботи студента.
Keywords: вибірка; соціологічне дослідження; вибірковий метод; генеральна сукупність; види вибірки; обсяг вибірки; 316-047.37(072) Л93