Силабус освітнього компонента «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» - Світліковська, Олена Андріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Силабус освітнього компонента «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» укладено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів у галузі знань 02 Культура і мистецтво, спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа. Дисципліна призначена для студентів І–IV курсів факультету історії, політології та національної безпеки Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Курс «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» тематично пов’язаний з дисциплінами, які вивчаються згідно з навчальним планом підготовки студентів за спеціальністю 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа освітньо-кваліфікаційного ступеня «бакалавр».