Облік управлінської та маркетингової інформації фірм за допомогою програми «ПАРУС – Менеджмент і маркетинг» - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 2010)
Описано процес обліку управлінської та маркетингової інформації фірм за допомогою програми «ПАРУС – Менеджмент і маркетинг».
Keywords: менеджмент; маркетинг; управлінська інформація; маркетингова інформація; програма “ПАРУС – Менеджмент і маркетинг”