Екологічний менеджмент і аудит природно-заповідного фонду: програма нормативної навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теоретико-методологічні основи екологічного менеджменту, 2. Інструменти екологічного менеджменту.
Keywords: менеджмент; екологія; аудит; заповідний фонд