Історія визволення Житомирщини у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр. (на основі біографії танкіста Олексія Семеновича Корольова) - Яцечко, Тетяна Володимирівна; Yatsechko T. V.; Шумивода Олена; Shumyvoda O. (Студия «Негоциант», 2008)
Історія будь-якої війни це, в першу чергу, історія битв, біографії полководців і суха статистика: тонни металу, літри палива, кількість одиниць зброї і техніки, вбитих, поранених, нагороджених, полонених. Чи вірний цей підхід, котрий давно вже став традицією для переважної більшості дослідників.
Яцечко-Блаженко Тетяна Володимирівна - ст. викл. кафедри археології, давньої та середньовічної історії України Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: Житомирщина; війна; 1941; 1945; літак