Реабілітація осіб похилого та літнього віку - Поташнюк, І.; Potashnyuk, I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано зміст проблеми надання психологічної, соціальної, медичної та фізичної допомоги особам похилого віку в геріатричному пансіонаті. Досліджено практичну організацію догляду за проживаючими особами, створення для них сприятливих умов життя, наближених до домашніх, та умови прийому престарілих громадян, активне сприяння їх адаптації в новому середовищі й житті колективу. The article analyzed the content of the problem of psychological, social, medical and physical care to older persons in geriatric boarding house. Explore the practical organization of care for persons living, creating for them a favorable living conditions, close to home and the conditions for admission for senior citizens, actively promote their adaptation to new environments and collective life.
Rehabilitation of Elderly and Old Age
Keywords: реабілітація; особи похилого та літнього віку; геріатричний пансіона; rehabilitation; elderly and old age; geriatric boarding house