Роль інноваційних технологій у вивченні французької мови - Гуз, Олена Петрівна (Центр фінансово-економічних наукових досліджень, 2025)
Розглянуто роль і значення інноваційних технологій у вивченні французької мови
Keywords: інноваційні технології; французька мова; 378.147:811.133.1