Нарисна геометрія: програма вибіркової навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович; Lelyk, Yaroslav R. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни, та робоча програма навчальної дисципліни “Нарисна геометрія”. Рекомендовано студентам 2 та 3 курсів напряму підготовки 0202 - Мистецтво, спеціальністю 6.020205 – Образотворче мистецтво. Предметом вивчення навчальної дисципліни є побудова зображень графічних моделей тривимірних об'єктів на площині, розв'язання на проекційних рисунках метричних і позиційних задач, пов'язаних з тривимірними об'єктами. Міждисциплінарні зв’язки: математика, інформатика, лінійна перспектива, креслення.