Функціональний стан кардіореспіраторної системи дівчат 13-14 років у процесі занять оздоровчою аеробікою - Сітовський, Андрій Миколайович; Кренделєва, Венера Ульфатівна; Sitovskyi, Andrii M.; Krendelieva, Venera U. (Харківська державна академія фізичної культури, 2005)
У дівчат, які займаються аеробікою, відмічаються достовірно вищі показники фізичної працездатності, більш сприятливі адаптаційні можливості системи кровообігу. Зростання фізичної працездатності та функціональних можливостей всіх ланок кардіореспіраторної системи у дівчат 13-14 років є одним з важливих оздоровчих ефектів занять аеробікою.
Keywords: аеробіка; працездатність; кардіореспіраторна система