Психологія травми - Дейнека, Людмила Панасівна; Крижановська, Зоряна Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2025)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до освітнього компоненту «Психологія травми» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра загальної та клінічної психології ВНУ імені Лесі Українки). Бібліографічні матеріали у посібнику згруповано за розділами, а в межах розділів – за підрозділами. Розміщення джерел (138 бібзаписи) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані.
Рекомендовано бібліографічні матеріали по вивченню природи психологічної травми, її впливу на особистість і поведінку людини.
Keywords: бібліографічні видання; Психологічні основи травми; Прояви травми та способи відновлення; 159.9(01)