Ефективність лікувальної фізичної культури та керованого велотренування на стан організму хворих після мітральної комісуротомії - Грейда, Н. Б.; Сергеєв, В. М.; Усова, О. В.; Грицай, О. С.; Greyda, N. B.; Sergeev, V. M.; Usova, O. V.; Gricay, O. S. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті доведено ефективність застосування лікувальної фізичної культури та керованого велотренування аеробної спрямованості з урахуванням максимального фізичного навантаження в комплексному лікуванні хворих після мітральної комісуротомії внаслідок ревматичної вади серця. In the article certainly and efficiency of application of medical physical culture is well-proven and guided velotrenuvannya of aerobic orientation taking into account the maximal physical loading in the holiatry of patients after a mitral commissurotomy as a result of rheumatic defect of heart.
Efficiency of Medical Physical Culture and Guided Velotrenuvannya on the State of Organism of Patients After Mitral Commissurotomy
Keywords: кардіореспіраторний резерв; кероване велотренування; мітральна комісуротомія; фізична працездатність; kardiorespiratorniy reserve; guided velotrenuvannya; mitral commissurotomy; physical capacity