Мистецтво векторної анімації, технології та художні засоби - Шворак, Інна Василівна; Берлач, Олександр Павлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Статтю присвячено проблемі вивчення сучасних технологій створення дитячої мультиплікації. Виготовлення навіть короткометражної анімації є трудомістким та довготривалим процесом, який потребує не лише художніх, а й технічних навичок, креативності мислення. Вирішення завдань такого роду стає можливим шляхом комплексного вивчення художником технологій даного мистецтва, постійного творчого пошуку та експериментів із створення анімації.
Keywords: векторна анімація; художні засоби; 001(477.82)(082)