Розробка та проєктування мобільного застосунку «elegix» для організації плану життя - Корицький, Едуард Русланович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У дипломній роботі досліджено сучасні підходи до саморозвитку, систем постановки цілей і трекінгу звичок. Проведено аналіз популярних мобільних рішень на кшталт Fabulous, Habitica та Notion, що дозволило сформувати функціональні та UX-вимоги до власного застосунку. На основі аналізу було обґрунтовано вибір стеку технологій: .NET Core (C#) для серверної частини з побудовою RESTful API, React Native для кросплатформенного клієнтського застосунку, а також кастомної дизайнсистеми UI-компонентів, адаптованої під стиль бренду та принципи Clean Architecture. Система включає модулі: реєстрації та автентифікації користувача, вибору життєвих сфер для розвитку, створення цілей, звичок і планів дій, а також відстеження прогресу. Реалізовано гнучкий механізм трекінгу, історії досягнень та інтеграцію зі штучним інтелектом для покращення постановки цілей. В результаті розроблено функціональний прототип мобільного застосунку «Elegix», який може використовуватись як персональний інструмент саморозвитку або як база для масштабування в комерційний продукт.
Keywords: мобільний застосунок; саморозвито; .NET; C#; React Native; RESTful API; Clean Architecture; трекінг звичок; постановка цілей