Рівень рухової активності хворих після ішемічного інсульту у резидуальний період захворювання - Слюсар, А. О.; Сітовський, Андрій Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Встановлено, що 74,1 % респондентів взагалі не виконують фізичних вправ та лише 22,6 % виконують фізичні вправи й мають достатній рівень рухової активності протягом тижня. Основними причинами, чому хворі не виконують фізичні вправи, є незадовільний стан здоров’я та відсутність сили волі.
Keywords: рухова активність; ішемічний інсульт