Основи наукових досліджень: програма нормативної навчальної дисципліни - Мандрик, Юрій Борисович; Mandryk, Yu. B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» складена відповідно до освітньо-кваліфікаційної програми підготовки «бакалавр» напряму 6.020204 «Музичне мистецтво».
Keywords: наукові дослідження; наука