Суспільні фінанси України - Карлін, Микола Іванович; Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Івашко, Олена Анатоліївна; Ткачук, Наталія Василівна; Кулай, Аліна Василівна; Проць, Наталія Василівна; Борисюк, Олена Володимирівна; Karlin, Mykola I.; Tsymbaliuk, Iryna O.; Ivashko, Olena A.; Tkachuk, Nataliia V.; Kulai, Alina V.; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У навчальному посібнику розкрито зміст і структуру суспільних фінансів України, особливості управління ними, способи вдосконалення міжбюджетних відносин та податкової системи країни. Для студентів, які вивчають курси «Фінанси», «Державні фінанси України», «Податкова система України», а також для аспірантів, викладачів економічних спеціальностей і фахівців фінансових установ.
Keywords: фінанси; бюджетна система; податкова система; суспільні фінанси; місцеві фінанси; державний кредит; державний борг; міжнародні фінанси