Синтаксичні особливості мовлення самотнього персонажа (ґендерний аспект) - Лісова, Ю. О.; Lisova, Yu. O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено аналізу синтаксичної реалізації гендерних особливостей мовлення самотнього персонажа у прозових творах представниць французького постмодернізму. Увагу зосереджено на використанні синтаксичних фігур у мовленні жіночих персонажів. The article deals with the syntactic realization of the gender particularities of the lonely character’s speech in French postmodernist literary works. The attention is paid at using syntactic figures in the female characters’ speech.
Syntactic Pecularities of the Lonely Character’s Speech (Gender Aspect)
Keywords: гендерний стиль; gender style; жіноча емоційність; female emotionality; паралелізм; parallelism