Сучасні інформаційні та комунікаційні технології в менеджменті - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Наведено програму освітнього компонента «Сучасні інформаційні та комунікаційні технології в менеджменті», рекомендації до вивчення теоретичного курсу, навчальні завдання для самостійної роботи, тестові завдання, питання на залік і список рекомендованої літератури. Видання призначене для самостійної роботи. Рекомендовано здобувачам освіти першого курсу магістратури, спеціальності 073 Менеджмент, ОПП Менеджмент організацій.
Keywords: інформаційні та комунікаційні технології; менеджмент; 005.93:004.9(072)