Дослідження та розробка мережевих додатків у сфері азартних ігор - Малащук, Владислав Андрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Робота присвячена дослідженню та розробці мережевих додатків у сфері азартних ігор. Тема є актуальною, оскільки індустрія азартних ігор швидко зростає і потребує сучасних технологічних рішень для залучення та утримання користувачів. Продукт було розроблено за допомогою Python, Pygame та Pymunk. Застосунок забезпечує функцію кидка кульки після натискання відповідної кнопки, відтворення геймплею популярної гри, аналіз результатів та їх відображення. Особлива увага приділяється інтерфейсу і простоті використання. Робота охоплює всі етапи розробки застосунку від проєктування до програмної реалізації та тестування.
Keywords: аркадна гра; випадковість; розробка аналогів; Python; Pygame; Pymunk; Agile; дослідження механіки ігор; розробка