Виконавський практикум : програма нормативної навчальної дисципліни - Кучерук, Володимир Феофілович; Кучерук, Надія Петрівна; Kucheruk, Volodymyr F.; Kucheruk, Nadiya P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма з нормативної навчальної дисципліни «Виконавський практикум» складена відповідно до навчального плану для підготовки студентів освітнього рівня «бакалавр» спеціальності «Музичне мистецтво» . Програма курсу розрахована для студентів галузі знань «Культура і мистецтво» спеціалізації «інструменталіст», освітнього рівня «бакалавр» денної (з 2-річним та 4-річним терміном навчання) та заочної форм навчання.
Keywords: музичне мистецтво; виконавський практикум; інструментальний колектив; гра; інструмент; музичний керівник; диригент; інструменталіст; інструментування; оркестровий клас