Соціальне страхування в контексті становлення соціального діалогу - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Національна академія управління, 2008)
У статі досліджено розвиток соціального страхування в Україні з позицій соціального діалогу. In the floor explored development of social security in Ukraine from positions of social dialog.
Social security is in the context of becoming of social dialog
Keywords: соціальний діалог; social dialog; соціальне страхування; соціально-економічний розвиток; social security; socio-economic development