Мюзет як один з жанрів акордеонного та інструментально-ансамблевого виконавства Франції - Кучерук, Володимир Феофілович (Liha-Pres, 2024)
В тезах доповіді наводиться стислий зміст виникнення та розвитку жанру Мюзет в акордеонному та інструментально-ансамблевому виконавстві Франції.
Keywords: мюзет; акордеон; баян; кабрете; танго-мюзет; мюзет-вальс; Пегурі; Астьє; Вашер; інструментальні ансамблі; музичні колективи; Хорнер; Ланкарже; Гальяно; П'яццола; Новий мюзет; ансамблево-інструментальне мистецтво; кнопакордеон; 7((477)+(100))(062.552)