Інформаційні технології управління проєктами (заочна форма) - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Освітній компонент «Інформаційні технології управління проєктами» належить до циклу вибіркових дисциплін, спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо використання Microsoft Project для планування проєктів.
Мета викладання освітнього компонента – формування у здобувачів освіти системи спеціальних знань і професійних компетентностей щодо планування проєктів у Microsoft Project для подальшої професійної діяльності менеджера проєктів. Основними завданнями освітнього компонента є ознайомити здобувачів освіти з алгоритмом автоматизації планування проєкту в програмі Microsoft Project; виробити практичні навички формування переліку задач, створення ієрархії задач, внесення тривалості задач, формування критичного шляху, формування переліку ресурсів, призначення ресурсів задачам, формування бюджету проєкту за допомогою програми Microsoft Project.
Keywords: Microsoft Project; планування проєктів