ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ДЕЛІНКВЕНТНОЇ ПОВЕДІНКИ ПІДЛІТКІВ - Коць, Михайло Онисимович; Онопченко, Ірина Вікторівна (Херсонський державний університет, 2016)
У статті проаналізовано та здійснено емпіричне дослідження психологічних особливостей делінквентної поведінки у підлітковому віці. Визначено основні психологічні захисти осіб з делінквентністю та особливості регуляції їхньої поведінки.
Keywords: підліток; делінквентна поведінка; регуляція поведінки; психологічний захист