Рівненський стадіон «Авангард» – новітня туристична атракція міста - Дем'янчук, Олена Григорівна; Качаровський, Роман Євгенович; Єрко, Ірина Володимирівна; Мельник, Андрій Васильович (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2023)
Досліджено роль спортивної інфраструктури в туристичному обслуговуванні. Виділено основний спортивний об’єкт м. Рівне Рівненської області. Вивчено етапи функціонування стадіону «Авангард». Деталізовано його роль як туристичної атракції міста. Встановлено проблеми функціонування цього туристичного об’єкту та запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: туризм; туристична атракція; спортивна інфраструктура; спортивний об’єкт; м. Рівне; Рівненска область; 911.3:338.48]:725.826(477.82)