"Поєднання історією". Гобелен. Графіка. Авторські вузликові ляльки : персональна виставка - Черкесова, Інна Григорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Волинський краєзнавчий музей, 2023)
До каталогу персональної виставки «Поєднання історією» професора Інни Черкесової увійшли авторські твори декоративного мистецтва – гобелени, авторські вузликові ляльки та графіка серій «Кентавроманія» й «Співоча душа України».
Keywords: 745.071.1(477)(092):069