Біотехнології в галузі охорони здоров'я - Моренко, Алевтина Григорівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчально-методичний матеріал містить основні презентації до навчальної дисципліни "Біотехнології в галузі охорони здоров'я". Презентації представлені англійською мовою.
Keywords: біотехнології; здоров'я людини