Фінансування розвитку людського капіталу: силабус вибіркового освітнього компонента - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Освітній компонент «Фінансування розвитку людського капіталу» належить до переліку вибіркових блоку 1 «Фінанси та діагностика фінансової діяльності підприємств» підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою Фінанси і кредит і спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо фінансування розвитку людського капіталу.
Навчальний план 2019 року.
Keywords: людський капітал; фінансування