Демографія : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є відтворення населення, безперервне оновлення його чисельності та структур через зміну поколінь
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни «Демографія» для студентів за напрямом підготовки 6.030509 «Облік і аудит», 6.030508 «Фінанси і кредит» на базі освітнього ступеня «Молодший спеціаліст» денної форми навчання.
Keywords: Демографія; програма; чисельність населення; старіння населення; народжуваність; смертність