Розвиток подієвого туризму у Демидівському районі Рівненської області - Бакалейко, Віта Анатоліївна; Міщенко, Олена Віталіївна; Bakaleiko, Vita A.; Mishchenko, Olena V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Рівненська область зважаючи на її багатовікову історію та багаті традиції, вирізняється своєю самобутністю, тому розвиток подієвого туризму на цій території надзвичайно перспективний. Подієвий туризм у Демидівському районі Рівненської області добре розвивається в мистецькому та релігійному напрямках. Однак, громадські, економічні, культурно-історичні, спортивні подієві ресурси в районі представлені слабко. Вивчення подієвих ресурсів Демидівського району місцевого й регіонального рівнів як складника туристсько-рекреаційного потенціалу регіону має теоретичне й прикладне значення. Мета дослідження ‒ вивчення та типізація подієвих ресурсів Демидівського району Рівненської області.