Кадрова безпека підприємства: програма вибіркової навчальної дисципліни - Сак, Тетяна Василівна; Волинець, Ірина Григорівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Програма навчальної дисципліни «Кадрова безпека підприємства» підготовки магістра галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Управління фінансово-економічною безпекою»
Keywords: Кадрова безпека; Програма