Німецька мова. Підсумковий контроль у формі комп’ютерного тестування : методичні рекомендації для студентів ІII курсу гуманітарних спеціальностей - Бондарчук, Тетяна Іванівна; Семенюк, Тетяна Петрівна; Bondarchuk, Tetiana I.; Semeniuk, Tetiana P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні рекомендації включають тестові завдання трьох типів, складені з урахуванням обсягу матеріалу, вимог до знань і вмінь студентів. Запропоновані тести призначені для визначення рівня знань студентів третього курсу гуманітарних спеціальностей із дисципліни “Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням”. Methodological guidelines include three types of test assignments made according to the amount of material, requirements to students' knowledge and skills. The offered tests are intended to determine the level of knowledge of the third-year students of humanities in the discipline "Foreign language (German) for professional purposes".
Keywords: німецька мова; German; тестовий контроль; test control