Тьюторінг: психологічний супровід в соціальних інституціях - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до нормативної навчальної дисципліни «Тьюторінг: психологічний супровід в соціальних інституціях» (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, Факультет психології та соціології). Розміщення джерел (83 бібзаписи) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; Види тьюторингу; Приклади тьюторських практик; Різниця між тьютором та класним керівником, психологом, коучем, ментором і фасилітатором; 159.9(01)