Листування як засіб інтерактивності друкованих ЗМІ (на прикладі видання "Арт-мозаика”) - Намолова, Анастасія В.; Namolova, А. V.; Жигун, Сніжана В.; Zhyhun, S. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті досліджується листування як засіб інтерактивності друкованих ЗМІ. Розроблено універсальні алгоритми використання читацької пошти для посилення інтерактивності друкованих видань. Correspondence as a mean of interactive print media is researched in the article. A universal algorithm of usage reader mail in order to enhance interactivity of publications was developed.
Correspondence as a Mean of Interactive Print Media (for Example the Publication “Art-Mozayka”)
Keywords: листування; correspondence; інтерактивність; interactivity; читацька пошта; reader mail; анкетування; questionnaire