Наукові праці та навчально-методичні матеріали викладачів, співробітників і студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки: бібліографічний покажчик за 2016 р. - Бондар, Лариса Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Поточний бібліографічний покажчик «Наукові праці та навчально-методичні матеріали викладачів, співробітників та аспірантів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки» укладено з метою збереження та систематизації відомостей про внесок викладачів університету в сучасну науку. Покажчик укладено в автоматизованому режимі на основі фондів та електронного каталогу бібліотеки Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки за переліком наукових праць, наданих науковим відділом ВНЗ «Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки», а також за матеріалами, які надали кафедри факультетів університету. У покажчик включено бібліографічні описи монографій, довідників, підручників, навчальних посібників, методичних матеріалів, статей із журналів, збірників, опублікованих матеріалів і тез доповідей на конференціях. Публікації згруповано за інститутами (факультетами) та кафедрами. У розділах матеріали розміщено за алфавітом перших авторів, або за назвою. Склад авторів та співавторів відображено в допоміжному іменному покажчику. Бібліографічний опис праць складено згідно чинних в Україні стандартів. Матеріали, зібрані в покажчику, переважно звірені dе visu. Астериксом (*) позначені позиції, ті, які не були звірені через відсутність джерел. Покажчик має довідково-інформаційний характер. Розрахований на студентів, аспірантів, професорсько-викладацький склад та широкий загал читачів.
Keywords: бібліографічні видання; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; наукові праці; 378.4(477.82)СНУ(01)