Менеджмент освітнього середовища: глосарій - Малімон, Леся Костянтинівна; Гончарук, Світлана Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності 014 Середня освіта факультету іноземної філології. У методичних рекомендаціях до навчальної дисципліни «Менеджмент освітнього середовища» стисло викладено визначення основних понять курсу згідно з силабусом дисципліни та з урахуванням досягнень сучасної педагогічної науки, що сприятиме оволодінню основними компетентностями з курсу. Матеріал допоможе в осмисленні особливостей педагогічного менеджменту діяльності, стане в нагоді під час опрацювання курсу.
Матеріал допоможе в осмисленні особливостей педагогічного менеджменту діяльності, стане в нагоді під час опрацювання курсу.
Keywords: Менеджмент освітнього середовища; педагогічна майстерність; 37.018(100):005