Народний аматорський театр-студiя «Різнобарв’я» – туристична атракція міста Володимира-Волинського - Качаровський, Роман Євгенович; Єрко, Ірина Володимирівна; Мельник, Надія Вікторівна (Східноєвропейський центр наукових досліджень, 2021)
Досліджено роль народного аматорського театру-студії «Різнобарв’я» як туристичної атракції м. Володимир-Волинський. Вивчено історію його створення, становлення та розвитку, визначено основні складові діяльності. Деталізовано його роль у культурно-пізнавальному туризмі. Виокремлено проблемні ділянки розвитку та шляхи їх вирішення.
Keywords: туризм; туристичні ресурси; культурно-пізнавальний туризм; театр; народний аматорський театр-студія; м. Володимир-Волинський; Волинська область.; Z32; 911.3:30(477.82):338.48-53:792