Організаційна психологія: методичні вказівки щодо підготовки до семінарських занять - Малімон, Людмила Яківна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Методичні вказівки покликані допомогти студентам при підготовці до семінарських занять та виконання модульних контрольних робіт з курсу «Організаційна психологія» і повністю відповідають навчальній програмі зазначеної дисципліни, що викладається для студентів спеціальності «Психологія».
Метою навчальної дисципліни «Організаційна психологія» є сприяння професійній підготовці фахівців, які б відповідали вимогам суспільства, процесам гуманізації сучасних організацій різних форм власності й могли здійснювати професійну діяльність з вирішення організаційно-психологічних проблем. Предметом вивчення навчальної дисципліни є основні категорії й принципи соціально-психологічного функціонування сучасних організацій і методи та інструменти діяльності організаційного психолога.
Keywords: Організація; Персонал; Організаційна поведінка; Організаційна взаємодія; Організаційна культура; Лідерство / керівництво; [159.9:65] 371.214.115