Особливості роботи над поліфонічними творами у класі фортепіано - Гордійчук, Людмила Василівна; Кругляченко, Анжела Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
В методичних рекомендаціях «Особливості роботи над поліфонічними творами у класі фортепіано» обґрунтована методика роботи над музичними творами, яка спрямована на вдосконалення професійної майстерності студентів спеціальності «Музичне мистецтво». Проаналізовано поліфонічні твори, визначені методи та форми творчої роботи. Рекомендовано студентам ОС бакалавр спеціальності 025 «Музичне мистецтво» спеціалізації «Інструменталіст» та викладачам фортепіано мистецьких навчальних закладів.
Keywords: фортепіано; поліфонічні твори; форми та методи роботи; 85.244