Переклад у межах порівняльного літературознавства. Поезії В. Гюго в перекладі В. Щурата - Кучера, А. М.; Kuchera, A. M.; Лащик, Н. М.; Lashchyk, N. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено компаративістським аспектам художнього перекладу, проаналізовано переклади поезій Віктора Гюго Василем Щуратом. The article is devoted comparative aspects in fiction literature’s translation, the analysis of poetry Victor Hugo Basil Schurat.
Translation in the Comparative Literature. Poetry of Victor Hugo Translated by Basil Schurat
Keywords: літературознавство; literary studies; художній переклад; fiction translation; компаративістика; comparacy