Оподаткування операцій з нерухомим майном в Україні - Бобох, Наталія Миколаївна; Bobokh, Nataliia M. (Національний університет “Острозька академія”, 2011)
Проаналізовано податки та збори, що стягуються з операцій з нерухомим майном в Україні, запропоновано рекомендації щодо їх удосконалення з метою ефективного регулювання ринку нерухомості.Taxes and duties, which are charged from the operations with real estate in Ukraine are analyzed, recommendations concerning their improvement with the purpose of the effective regulation of real estate market.
Taxation operations with real estate in Ukraine
Бобох Наталія Миколаївна - кандидат економічних наук, ст. викладач кафедри економічної теорії Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: нерухоме майно; real estate; державне мито; state duty; збір на загальнообов’язкове пенсійне страхування; obligatory pension insurance duty; податок з доходів фізичних осіб від продажу нерухомого майна; personal income tax from realization of the real estate; податок з доходів фізичних осіб від успадкування та дарування нерухомого майна; personal income tax from an inheritance and donation of the real estate; оцінка нерухомості; real estate estimation