Механізми фінансування енергозберігаючих заходів в Україні - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviychuk, Natalia M. (Інститут агроекології і природокористування НААН, ТОВ «Екоінвестком», 2015)
Розглянуто джерела та механізми фінансування заходів з енергозбереження та енергоефективності в Україні, зокрема: бюджетні кошти, програми міжнародних організацій, банківські кредити, власні кошти підприємств та населення. The sources and mechanisms of financing energy saving and energy efficiency measures in Ukraine are considered, in particular: the budget, the programs of international organizations, bank loans, own funds of enterprises and population.
Mechanisms of financing energy saving measures in Ukraine
Keywords: енергетичні ресурси; energy resources; енергозбереження; energy saving; енергоефективність; energy efficiency; енергозберігаючі заходи; energy saving measures; фінансування енергозберігаючих проектів; financing of energy saving projects