Народні та нетрадиційні методи реабілітації - Дейнека, Людмила Панасівна (My University, 2022)
Бібліографічні матеріали ознайомлюють з основами різних напрямків нетрадиційних методів оздоровлення, які є набуттям досвіду цілих поколінь різних народів, висвітлюють окремі оздоровчі системи, рекомендації народної медицини при окремих хворобливих станах. Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Народні та нетрадиційні методи реабілітації» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Медичний факультет, Кафедра клінічної медицини). Розміщення джерел (97 бібзаписів) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; Народна медицина у Запорізькій Січі; Нетрадиційні методи оздоровлення; Йогівська система авторегуляції; 61(01)