Імунологія - Поручинська, Тетяна Федорівна; Поручинський, Андрій Іванович; Poruchynska, Tetiana F.; Poruchynskyi, Andrii I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
До посібника включений теоретичний матеріал з курсу „Імунологія”, який подається на лекційних заняттях, а також теми, що виносяться на самостійне опрацювання студентами. Автори посібника пропонують систему знань і ряд принципів професійного світогляду, включаючи визначення фундаментальних понять, які допоможуть студентові в майбутньому ефективно, творчо та критично сприймати будь-яку конкретну інформацію з імунології. Посібник розрахований на студентів біологічних спеціальностей вищих навчальних закладів, медичних училищ та коледжів. Він також може бути корисний усім, хто цікавиться сучасними відомостями у галузі імунології.
Keywords: імунітет; антитіла; антигени; імунодефіцит